Velkommen

Velkommen til Pluss Catering! Vi har møtemat, småretter, koldtbord, varme retter og hjemmelagde kaker, tilberedt av faglærte kokker med over 30 års erfaring fra restaurant- og cateringdrift, storhusholdning, ernæring og kosthold! Vår lidenskap er å komponere råvarene til fristende og vakre retter som appellerer både til øynene og ganen. Er du usikker på hva du ønsker på menyen, ta kontakt med oss. Vi bruker kreativiteten og kommer med forslag!

Lidenskap for mat

Matfilosofi

Vi er et team bestående av voksne faglærte kokker, alle med over 30 års arbeidserfaring. Med erfaring kommer trygghet og kreativitet. Vi brenner for faget vårt og gjør det vi kan for å få flere til å lære å lage mat, like mat og å utfordre seg selv og sine gastronomiske ferdigheter. Vi søker alltid etter nye smaker og sammensettinger. En god rett skal appellere til flere ting. Den skal friste øyet med spreke farver, utfordre ganen og smake godt samt gi en god følelse. Vi er miljøfyrtårnsertifiserte og tenker miljø i forhold til råvarer, gjenbruk, avfallsortering og transport.

Prøvesmaking?

De aller fleste liker å vite mest mulig om produktet de skal kjøpe. Kjøper du en bil vil du jo gjerne prøvekjøre den først. Det samme er det med mat. Vi kommer gjerne til deg, slik at du får prøvesmakt og sett hva vi leverer. Ring oss og avtal et møte!

Vegetarmat

Vi er opptatt av et sunt og ernæringsrikt kosthold, og har en egen smårettmeny med vegetarmat. Alle våre retter inneholder friske, gode frukter og grønnsaker. Ta kontakt med oss for mer informasjon og ønsker. Vi tilpasser rettene etter ønske.

Allergener

Vi tilbyr tilpassede retter til de fleste allergier. Ta kontakt med oss om du har allergier eller intoleranser, så tilrettelegger vi maten. Du finner også informasjon om allergener hvis du går til produktsidene for de ulike rettene i nettbutikken.

0
Handlekurv